Forretter : |
|
Klar suppe med boller | 46,- |
Flødedelegeret aspargessuppe | 56,- |
Pastatærte med porrer og bacon | 46,- |
Tunmousse med dilddressing | 45,- |
Rejecocktail | 56,- |
Laksesalat med rejer | 56,- |
Tarteletter med høns i asparges | 46,- |
Alle forretter serveres med hjemmelavet brød eller flutes | |
Hovedretter : | |
Helstegt svinekam med tilbehør | 130,- |
Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat | 138,- |
Helstegt oksefilet med råstegte grønsager krydder kartofler skysauce | 149,- |
Kalkuncuvette med kartoffeltærte og paprikasauce | 130,- |
Skinke med flødekartofler og salat | 125,- |
Kylling i sur / sød sauce med stegte ris og grøntsager | 125,- |
Desserter : | |
Chokolade kage med rørt is og frisk frugt | 55,- |
Hjemmelavet is med råmarineret frugt | 47,- |
Istallerken | 65,- |
Citronfromage | 47,- |
Lagkage med jordbærcreme | 47,- |
Frugt med råcreme | 47,- |
Buffet 1 | 275,- |
Skaldyrssalat med dressing | |
Spegeskinke med melon | |
Kyllingefilet på bund af rodfrugter | |
Oksesteg med svampesauce, halve bagte kartofler med kryddersmør, salat og flutes | |
Ost 2 slags med druer | |
Pandekager med rørt is | |
Buffet 2 | 275,- |
Tarteletter med høns i asparges | |
Lakseroulade på salatbund med dilddressing | |
Glaseret skinke med flødestuvet kartofler | |
Kalkuncuvette marineret, hertil pasta salat, salat og flutes | |
Landbrie med druer | |
Frugttærte med creme fraiche | |
Buffet 3 | 275,- |
Laksetærte med spinat | |
Tunmousse med dilddressing | |
Svinekam enebærkrydret med waldorfsalat | |
Oksefilet med råstegte kartofler og whiskeysauce | |
Hjemmelavet is med råmarineret frugt | |