Menuer

 

Forretter :  

 

Klar suppe med boller  46,-
Flødedelegeret aspargessuppe                                            56,-
Pastatærte med porrer og bacon                                        46,-
Tunmousse med dilddressing                                        45,-
Rejecocktail                                                                       56,-
Laksesalat med rejer                                                          56,-
Tarteletter med høns i asparges                                          46,-
Alle forretter serveres med hjemmelavet brød eller flutes  
   
   
Hovedretter :  
   
Helstegt svinekam med tilbehør 130,-
Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat 138,-
Helstegt oksefilet med råstegte grønsager krydder kartofler skysauce 149,-
Kalkuncuvette med kartoffeltærte og paprikasauce 130,-
Skinke med flødekartofler og salat 125,-
Kylling i sur / sød sauce med stegte ris og grøntsager 125,-
   
     
   
Desserter :  
   
Chokolade kage med rørt is og frisk frugt  55,-
Hjemmelavet is med råmarineret frugt  47,-
Istallerken  65,-
Citronfromage  47,-
Lagkage med jordbærcreme  47,-
Frugt med råcreme  47,-
   
Buffet 1 275,-
   
Skaldyrssalat med dressing  
Spegeskinke med melon  
Kyllingefilet på bund af rodfrugter  
Oksesteg med svampesauce, halve bagte kartofler med kryddersmør, salat og flutes  
Ost 2 slags med druer  
Pandekager med rørt is  
   
Buffet 2 275,-
   
Tarteletter med høns i asparges  
Lakseroulade på salatbund med dilddressing  
Glaseret skinke med flødestuvet kartofler  
Kalkuncuvette marineret, hertil pasta salat, salat og flutes  
Landbrie med druer  
Frugttærte med creme fraiche  
   
Buffet 3 275,-
   
Laksetærte med spinat  
Tunmousse med dilddressing  
Svinekam enebærkrydret med waldorfsalat  
Oksefilet med råstegte kartofler og whiskeysauce   
Hjemmelavet is med råmarineret frugt  
   
 
Struer Vandrerhjem - Fjordvejen 12, 7600 Struer, Tlf. 97855313, Fax 97840950, Email vergie@mail.dk